STIL DE VIAȚĂ

stil de viata sanatos

Tratamentul din timpul crizelor hemoroidale poate fi ajutat foarte mult de un stil de viață sănătos în care igiena locală, alimentația și evitarea sedentarismului beneficiază de o atenție sporită.

Boala hemoroidală poate fi prevenită, iar simptomele sunt ameliorate atunci când se fac exerciții fizice care nu pun o presiune suplimentară asupra zonei rectale, când alimentele consumate sunt bogate în fibre, iar igienei intime i se acordă importanța necesară.

Adoptă un stil de viață sănătos

Indiferent dacă te confrunți sau nu cu hemoroizi, ai patologii asociate sau pur și simplu vrei să faci o schimbare, adoptă un stil de viață sănătos. Iată câteva articole care să te ajute în atât prevenirea hemoroizilor, cât și în schimbarea stilului de viață actual, adoptând obiceiuri sănătoase:

 

 • Cum sa iti tii sub control crizele hemoroidale

  Cum sa iti tii sub control crizele hemoroidale

  Boala hemoroidală este una dintre cele mai răspândite afecțiuni de natură neinfecțioasă. Durerile din timpul crizelor pot fi de diferite intensități, însă câteva dintre sfaturile de mai jos vă pot ajuta să le țineți sub control.

   
 • Recomandari pentru un somn linistit

  Recomandari pentru un somn linistit

  A găsi o poziție confortabilă când suferi de hemoroizi poate fi o adevărată provocare. Somnul este afectat și calitatea vieții scade atunci când durerile apar.