Căutare
Căutare

De ce să evitați
mâncărurile albe

De ce să evitați
mâncărurile albe

Mâncărurile albe sunt produse alimentare care au potențialul de a cauza criza hemoroidală prin influența lor asupra digestiei. Acestea sunt sărace în fibre și pot duce la constipație prin întărirea bolului fecal.
În categoria mâncărurilor albe se încadrează zahărul alb rafinat și dulciurile care îl conțin, pâinea albă sau produsele de patiserie din făină albă, http://canadianviagraonline.biz orezul alb, produsele lactate, în special brânzeturile și grăsimile animale procesate intens.
În locul celor albe, trebuie alese mâncărurile maro și aici ne referim la cereale, mai exact la cerealele nerafinate care sunt bogate în fibre naturale și care ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal. Cerealele integrale în asociere cu un consum adecvat de lichide au efecte benefice asupra digestiei.
Alegeți să folosiți făină neagră și zahăr brut pentru produsele de panificație și prăjiturile făcute în casă. Pentru micul dejun, optați pentru cereale integrale cu iaurt, acesta fiind singurul produs din lapte care ajută la îmbunătățirea digestiei.

Posted in Uncategorized